Contact

INTERIM MANAGER

Zit je nog in loondienst en wil je de voordelen van het zelfstandig werken bespreken? Je kunt bij ons langskomen voor een vrijbijvend gesprek. We zijn zelf RA met een achtergrond bij de Big4 en geven je een onafhankelijk advies over tarief, opdrachten, te nemen stappen en de gevolgen voor je lange termijn carrière. Bel of mail ons, dan gaan we graag het gesprek met je aan. 

Werk je al als interimmer, ben je (bijna) RA en wil je samenwerken met een partner die jou persoonlijke en zakelijke ambities centraal stelt? Wil je toegang tot uitdagende opdrachten bij gerenommeerde organisaties? Neem contact met ons op voor een afspraak. Door onze lage handeling fee hanteren wij hogere uurtarieven en bieden gecertificeerde PE punten aan tegen kostprijs. 

E-mail: office@hfn.nl 
Tel:      020-261 7677

Op zoek naar een interim financial?

Bent u opzoek naar (tijdelijke) ondersteuning van een finance professional? Neem contact met ons op en een ervaren financial (RA) zal met u het capaciteitsprobleem bespreken en onafhankelijk en transparant adviseren over de inzet en de kosten. 
E-mail: marijn@hfn.nl 
Tel:      020-261 7677

Haast met een opdracht? Neem dan direct contact op met: 
Endymion Struijs RA  (+31651365634)
Emiel de Sévrèn Jacquet (+31658888886)

CONTACT

Bezoekadres:
Beurs van Berlage Damrak 233-I Amsterdam

Postadres:
Postbus 15841 1001 NH Amsterdam

Telefoonnummer:
020 2617677

E-mail:
office@ hfn.nl

KOM JE BIJ ONS OP BEZOEK?

Als je bij ons langs komt op ons kantoor in de Beurs van Berlage let dan op de volgende zaken:

De ingang bevindt zich op het Damrak 243. Dit is aan de zijkant van het gebouw, aan de kant van het Damrak. Op loopafstand van het Centraal Station.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de parkeergarage van de Bijenkorf of aan de rand van de stad en met het OV komen.

Op de hoogte blijven
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze cursussen, evenementen en artikelen.