ONZE WERKWIJZE

HFN helpt de grootste (financiele) organisaties van Nederland met de tijdelijke invulling van gespecialiseerde financiële rollen. Hierdoor hebben we een continue stroom van uitdagende opdrachten

We werken met een transparante handelingsfee. We doen geen sales maar werken met een beperkt aantal hoogwaardige opdrachtgevers. Daarnaast kan je opdrachten doorverwijzen aan andere leden en hier een vergoeding voor ontvangen. 
We adviseren altijd onafhankelijk over de beste kandidaat, de uitdaging van de opdracht en het marktconforme tarief.
De sleutel tot je voortdurende ontwikkeling is om je te matchen met de juiste opdrachten. Wij willen je competenties, ambities, ervaring en persoonlijkheid goed in kaart brengen. We denken creatief en inhoudelijk goed na over hoe we je kunnen verbinden met verschillende cliënten en opdrachten. Door cliënten te stimuleren om anders te denken over wat ze nodig hebben, creëren we kansen voor je om je ervaring uit te breiden en te verrijken.
 
OPDRACHTEN

We werken met name voor financiele instellingen. Dat zijn de Big4 kantoren, de grootbanken, verzekeraars en pensioenfondsen. Maar ook kleinere banken en (beursgenoteerde) corporates. Omdat de leden zelf opdrachten kunnen inbrengen is de variatie groot. Het zijn echter allemaal hoogwaardige opdrachten bij vooraanstaande organisaties.  
 
 
Vanuit HFN zijn we je klankbord en sparringspartner. We helpen je me het verkrijgen van opdrachten en proberen ervoor te zorgen dat opdrachten op elkaar aansluiten. 

Heb je interesse om je aan te sluiten? Neem dan contact met ons op. 
Taco Büthker
Register Accountant
Professioneel, goed ingevoerd, direct contact en een goed tarief. Zomaar een aantal kernwoorden welke bij mij in gedachten komen bij HFN. Maar wat hen echt een voorsprong geeft over andere intermediairs, is de hoge kwaliteit van deelnemende ZZP-ers en het persoonlijk contact onderling. Via HFN worden op een informele en plezierige manier hoogwaardige opleidingen aangeboden tegen een scherpe prijs. Bovendien volledig door de NBA erkend voor de PE registratie, zijn deze bijeenkomsten een uitgelezen kans om gelijkgestemden te spreken. Voor iedere zelfstandige finance professional is HFN een must.
Bastiaan Cusell
IT Auditor

Via HFN heb ik op hele mooie opdrachten gezeten bij o.a. Deloitte, EY, ING en ABN AMRO. Het is prettig om met een partij samen te werken die transparant is over het tarief. Wat HFN met name onderscheidend maakt ten opzichte van andere intermediairs, is de hoge kwaliteit van de andere aangesloten ZZP-ers. Er is goed onderling contact op bijvoorbeeld de PE-cursussen en andere evenementen waar je de mogelijkheid hebt om elkaar te ontmoeten.

Jan Hein Auf dem Brinke
Garanti Bank International NV

HFN reageert snel en praktisch op onze verzoeken voor ondersteuning  en verdiept zich daarbij in de opdrachtgever en zzp’ers om tot een goede match te kunnen komen. Daarbij wordt het belang van ontwikkeling van zzp’ers nadrukkelijk meegenomen zodat we onlangs een ZZP’er met de juiste kennis, ervaring en drive hebben kunnen verwelkomen!

Bekijk alle referenties
Op de hoogte blijven
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze cursussen, evenementen en artikelen.
Contact