interim

HFN VOOR RA's

HFN ondersteunt vooruitstrevende RA’s die de regie willen nemen over hun carrière en zelf bepalen hoe ze zich verder willen ontwikkelen. Het lidmaatschap is gratis, maar alleen op aanvraag.

We faciliteren een (facultief) Learning & Development programma. Daarnaast verbinden en versterken wij RA’s door regelmatig sociale bijeenkomsten te organiseren zoals diners, borrels, congressen en we hebben zelfs een eigen voetbalteam.

Leden van HFN krijgen toegang tot een aantal faciliteiten waaronder inhouse PE dagen, cursussen, gereduceerde tarieven voor Post Master en congressen. Daarnaast verbinden en versterken wij RA’s door regelmatig sociale bijeenkomsten te organiseren zoals diners, borrels, congressen en we hebben zelfs een eigen voetbalteam.
Je bent onafhankelijk, maar wel met ondersteuning en een netwerk van peers.Meer informatie

STARTEN ALS ZZP-er

Meer afwisseling. Meer vrijheid. Meer uitdaging. Meer balans. Er zijn verschillende redenen om als onafhankelijke financial aan de slag te gaan, maar je wilt altijd de kwaliteit van je werk hoog houden en je blijven ontwikkelen.

Je wilt je carrière maken, maar dan op jouw voorwaarden. Je wilt graag je ervaring inzetten en je vaardigheden ontwikkelen in een nieuwe rol of omgeving. Je wilt jezelf uitdagen en ziet niet in waarom je een voorspelbare lineaire route naar de top moet nemen. Daarnaast wil je blijven werken voor topklanten en de kwaliteit van je werk handhaven. Je carrière opbouwen en ontwikkelen, maar balans brengen in je leven. Controle nemen over hoe je werkt en wanneer je werkt.

Bij HFN begeleiden we ambitieuze Financials die deze stap willen nemen. We zijn zelf RA en weten ‘in depth’ wat je ervaring is en begeleiding je naar je eerste opdracht. We bespreken je persoonlijke ambities en zoeken een opdracht die echt bij je past. Dit zijn zonder uitzondering hoogwaardige opdrachten, vaak voor minimaal zes maanden. Daarnaast zijn we transparant over het tarief. Wil je een keer van gedachten wisselen dan kun je ons mailen op marijn@hfn.nl of bellen op 020-261 7677.Meer informatie

ONZE WERKWIJZE

HFN helpt de grootste (financiele) organisaties van Nederland met de tijdelijke invulling van gespecialiseerde financiële rollen. Hierdoor hebben we een continue stroom van uitdagende opdrachten

We werken met een transparante handelingsfee van gemiddeld 12.5%. We kunnen dit concurrerender tarief hanteren door het optimaal inzetten van het netwerk. We doen geen sales, maar werken met een beperkt aantal hoogwaardige opdrachtgevers. Daarnaast kan je opdrachten doorverwijzen aan andere leden en hier een vergoeding voor ontvangen.
We adviseren altijd onafhankelijk over de beste kandidaat, de uitdaging van de opdracht en het marktconforme tarief.
De sleutel tot je voortdurende ontwikkeling is om je te matchen met de juiste opdrachten. Wij willen je competenties, ambities, ervaring en persoonlijkheid goed in kaart brengen. We denken creatief en inhoudelijk goed na over hoe we je kunnen verbinden met verschillende cliënten en opdrachten. Door cliënten te stimuleren om anders te denken over wat ze nodig hebben, creëren we kansen voor je om je ervaring uit te breiden en te verrijken.

Download center

HFN organiseert regelmatig cursussen, congressen en intervisie sessies. Daarnaast bieden we onze leden om hun kennis te delen. Hier kun je verslagen van PE dagen, whitepapers en verslagen downloaden. Wil je zelf een artikel publiceren neem dan contact op met office@hfn.nl.

VOORDELEN

  • Veelvuldig uitdagende opdrachten exclusief voor leden van HFN
  • Collectieve korting op (PE) cursussen en Post Master opleidingen
  • Transparant tarief van gemiddeld 12.5%
  • Regelmatig hoogwaardige netwerkbijeenkomsten
  • Commercieel inzetten van het netwerk door middel van doorverwijzingen
  • Geen lidmaatschap, abonnement kosten of verplichtingen
  • Verzorging van alle (administratieve) afhandelingen bij opdracht
  • Volledige transparantie en onafhankelijkheid
Taco Büthker
Register Accountant
Professioneel, goed ingevoerd, direct contact en een goed tarief. Zomaar een aantal kernwoorden welke bij mij in gedachten komen bij HFN. Maar wat hen echt een voorsprong geeft over andere intermediairs, is de hoge kwaliteit van deelnemende ZZP-ers en het persoonlijk contact onderling. Via HFN worden op een informele en plezierige manier hoogwaardige opleidingen aangeboden tegen een scherpe prijs. Bovendien volledig door de NBA erkend voor de PE registratie, zijn deze bijeenkomsten een uitgelezen kans om gelijkgestemden te spreken. Voor iedere zelfstandige finance professional is HFN een must.
Bastiaan Cusell
IT Auditor

Via HFN heb ik op hele mooie opdrachten gezeten bij o.a. Deloitte, EY, ING en ABN AMRO. Het is prettig om met een partij samen te werken die transparant is over het tarief. Wat HFN met name onderscheidend maakt ten opzichte van andere intermediairs, is de hoge kwaliteit van de andere aangesloten ZZP-ers. Er is goed onderling contact op bijvoorbeeld de PE-cursussen en andere evenementen waar je de mogelijkheid hebt om elkaar te ontmoeten.

Jan Hein Auf dem Brinke
Garanti Bank International NV

HFN reageert snel en praktisch op onze verzoeken voor ondersteuning  en verdiept zich daarbij in de opdrachtgever en zzp’ers om tot een goede match te kunnen komen. Daarbij wordt het belang van ontwikkeling van zzp’ers nadrukkelijk meegenomen zodat we onlangs een ZZP’er met de juiste kennis, ervaring en drive hebben kunnen verwelkomen!

Bekijk alle referenties
Op de hoogte blijven
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze cursussen, evenementen en artikelen.