Opdrachtgevers

HFN is dé sparringpartner op het gebied van Finance. Wij denken strategisch met u mee en adviseren over de inzet van de bij ons aangesloten gespecialiseerde interim finance professionals. Een breed scala van professionals (RA's/RC's/RE's) met expertise op het gebied van o.a. IFRS, US GAAP, SOX, COS  3000, Basel III, ERP-implementaties en branche specialismen, zoals financiële dienstverlening, handel, industrie, zakelijke dienstverlening staan voor u klaar. 

TRANSPARANTIE

Anders dan bij traditionele bemiddelaars werken wij met een transparant tarief. Met een handling fee van slechts 12.5% weten zowel opdrachtgever als interim manager wat de marge is. Daarnaast zijn we onafhankelijk en selecteren we altijd de meest geschikte kandidaat. Door deze lage marge kunnen we de bij ons aangesloten professionals een hoger uurtarief bieden en zodanig de beste mensen aan ons binden. 

ONZE UNIEKE WERKWIJZE

1. Intake door een RA zodat we goed kunnen bepalen waar de behoefte ligt 
2. Binnen 24-48 uur introduceren wij een of meerdere geschikte kandidaten 
3. Alle geintroduceerde kandidaten zijn door HFN intensief gereviewd 
4. Objectief en onafhankelijk advies over kandidaat en tarief
4. Professionele backoffice verzorgt alle handeling inzake facturering, po nummers, PSA's etc
5. HFN werk met een transparant tarief van 12.5%
6. Directe vervanging bij uitval van interimmer

Door ons eigentijdse zakelijke samenwerkingsverband kunnen we met een eerlijk en transparant tarief werken. We verwijzen alleen naar elkaar als dat de beste oplossing voor de opdrachtgever oplevert. HFN treedt hierbij op als onafhankelijk partij die zowel het belang van opdrachtgever als interim manager behartigt. Wel delen de netwerkleden bij elke opdracht een stukje van de omzet met elkaar. Net als partners in een partnership, maar dan zonder concessie aan vrijheid en onafhankelijkheid. Holland Financial Network wordt gedragen door haar leden. We hebben geen sales organisatie van bonus gedreven consultants die gaan voor de ‘quick win’, maar een krachtig netwerk van finance professionals die elkaar helpen, ondersteund door een ervaren backoffice om alles in goede banen te leiden.

Neem contact op

 

VOORDELEN

HFN werkt als onafhankelijke tussenschakel. We doen de screening van de kandidaten, verzorgen de backoffice en helpen met een vervanger bij ziekte. Daarnaast houden wij de vaktechnische kennis op peil door het verzorgen van (PE) cursussen en intervisie sessies. Ook werken wij met een scherpe tarief zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit. Door onze vaktechnische kennis in combinatie met onze kennis van recruitment en de arbeidsmarkt garanderen wij de beste match. Wij hebben al meer dan 100 interim professionals bemiddeld in Finance-, Risk- en Auditrollen bij multinationals, financiële instellingen en MKB bedrijven.

ZEKERHEID

Met HFN kiest u voor de zekerheid van een gewaarborgd collectief. HFN heeft van al haar leden een dossier. We kennen ze persoonlijk, hebben referenties en controleren de diploma’s, inschrijvingen en verklaringen. Door ons curriculum van PE cursussen houden we het vaktechnische niveau op peil. HFN zal altijd handelen in het belang van haar opdrachtgevers en leden.

Taco Büthker
Register Accountant
Professioneel, goed ingevoerd, direct contact en een goed tarief. Zomaar een aantal kernwoorden welke bij mij in gedachten komen bij HFN. Maar wat hen echt een voorsprong geeft over andere intermediairs, is de hoge kwaliteit van deelnemende ZZP-ers en het persoonlijk contact onderling. Via HFN worden op een informele en plezierige manier hoogwaardige opleidingen aangeboden tegen een scherpe prijs. Bovendien volledig door de NBA erkend voor de PE registratie, zijn deze bijeenkomsten een uitgelezen kans om gelijkgestemden te spreken. Voor iedere zelfstandige finance professional is HFN een must.
Bastiaan Cusell
IT Auditor

Via HFN heb ik op hele mooie opdrachten gezeten bij o.a. Deloitte, EY, ING en ABN AMRO. Het is prettig om met een partij samen te werken die transparant is over het tarief. Wat HFN met name onderscheidend maakt ten opzichte van andere intermediairs, is de hoge kwaliteit van de andere aangesloten ZZP-ers. Er is goed onderling contact op bijvoorbeeld de PE-cursussen en andere evenementen waar je de mogelijkheid hebt om elkaar te ontmoeten.

Jan Hein Auf dem Brinke
Garanti Bank International NV

HFN reageert snel en praktisch op onze verzoeken voor ondersteuning  en verdiept zich daarbij in de opdrachtgever en zzp’ers om tot een goede match te kunnen komen. Daarbij wordt het belang van ontwikkeling van zzp’ers nadrukkelijk meegenomen zodat we onlangs een ZZP’er met de juiste kennis, ervaring en drive hebben kunnen verwelkomen!

Bekijk alle referenties
Op de hoogte blijven
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze cursussen, evenementen en artikelen.