Over ons

WAT DOEN WIJ

HFN is een platform voor onafhankelijke Register Accountants die toegang willen hebben tot de beste opdrachten, cliënten, opleidingen en ondersteuning. Leden zijn RA of bijna afgrond, met ambitie. Je neemt de regie over je carrière, maar staat er niet alleen voor. HFN is een community zonder verplichtingen. Van gelijkgestemde die voor onafhankelijkheid hebben gekozen en met veel plezier ervaringen en kennis met elkaar delen. We bespreken je persoonlijke ambities en zoeken een opdracht die echt bij je past en adviseren je over de lange termijn carrière mogelijkheden.  

HOE WERKEN WIJ

HFN is gericht op lange termijn waardecreatie voor Finance Professionals en opdrachtgevers specifieke op de OPEN aspecten:
Omzet Persoonlijk Educatie Netwerk

Omzet - een fair tarief 
Door ons hybride business model kunnen wij een transparante handling fee hanteren van gemiddeld 12.5% voor interim opdrachten.  Daarnaast geven wij onze leden en opdrachtgevers de mogelijkheid om direct met elkaar in contact te komen waarbij wij onze expertise inzetten om het proces professioneel te begeleiden en (administratief) af te handelen. Als je benaderd wordt voor een opdracht die je zelf niet kan uitvoeren dan kun je iemand zoeken via het netwerk van het HFN. Jij kent immers de organisatie, de bedrijfscultuur en de systemen. Als er een succesvolle match is krijg je een vergoeding van 5% van het uit te keren uurtarief (zie voorwaarden). Dit is een vergoeding voor de tijd en moeite die die je er in stopt (zoeken, schaduwmanagement) en het contact dat je inbrengt.

Persoonlijk - learning & development
HFN richt zich op waardecreatie voor haar leden. Jouw persoonlijke groei is daar een belangrijk onderdeel van. Naast vaktechnische cursussen met gecertificeerde PE punten, organiseren wij workshops en cursussen om de effectiviteit in persoonlijke vaardigheden te vergroten. Je kan bij HFN klankborden over zowel zakelijke als persoonlijke vraagstukken zodat je verder kan groeien en je ambities kan verwezenlijken.

Netwerk - herkenbare kwaliteit
Alle leden van HFN hebben een persoonlijk gesprek gehad. Ze zijn RA of hebben de ambitie om deze af te ronden. Je hebt bewust gekozen voor vrijheid en onafhankelijkheid. Dit levert veel voordelen op, maar af en toe mis je toch collega’s die je helpen met bepaalde vraagstukken. Bij HFN ben je onderdeel van een krachtig netwerk. Je ontmoet vakgenoten tijdens en na een van de evenementen. Je kan klankborden, inspiratie opdoen en ook anderen verder helpen. Deel je ervaringen en leer van andere hoe zij het gedaan hebben. Het netwerk zorgt voor de echte lange termijn waardecreatie van je persoonlijke en zakelijke vaardigheden. Daarnaast bieden we volledige onafhankelijkheid; Geen abonnementen, verplichtingen of exclusiviteit. Wil je een keer kennismaken of langskomen bij een bijeenkomst stuur dan een mail naar office@hfn.nl of bel met 020 2617677.

WIE ZIJN WIJ 

Endymion Struijs
Registeraccountant en IT auditor, opgeleid aan de UvA, tevens lid van het bestuur van de LOA van de NBA. Hij is ervaren en specialist in de dienstverlening aan de Financiële en Technologie sectoren gerelateerde (corporate) ondernemingen. Daarnaast actief (geweest) als docent aan de UvA en oprichter van zowel Permanente Educatie Amsterdam B.V. als ENDYMION Amsterdam, studio for contemporary public audit. Endymion gelooft sterk in een aanpak die primair gericht is op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van individuele (Finance) professionals.


Emiel de Sévren Jacquet  
Na een economische studie (HES) en kunstgeschiedenis (UVA) heeft hij ruime ervaring opgedaan in de HR en Recruitment. Hij is werkzaam geweest bij Shell, Randstad en is oprichter van Greenberg Nielsen Finance Recruiters waar hij in 2015 uit de directie is gestapt. Zijn missie is het vergroten van de transparantie en kwaliteit in de arbeidsbemiddeling door het efficiënter bij elkaar brengen van opdrachtgevers en kandidaten. In 2017 introduceerde hij  “Community Based Recruitment”. Zijn whitepaper hierover is hier te downloaden.

Lees hier een interview met de oprichters van HFN. 

Hieronder staan de leden van de Raad van Advies van Holland Financial Network.

DE KERNWAARDEN VAN HFN ZIJN:

Transparantie: HFN geeft volledige transparantie in haar prijsopbouw, marges en verdienmodellen

Waardecreatie: HFN heeft als belangrijkste doel lange termijn waardecreatie voor haar leden en haar opdrachtgevers

Persoonlijk betrokken: Persoonlijke en zakelijke ambities van onze leden en opdrachtgevers leren kennen en doorgronden, zodat we een optimale match kunnen leveren

Erik van der Kruk
Voorzitter Raad van Advies
Voormalig partner KPMG
Carola Steenmeijer
Raad van Advies
Voormalig partner KPMG 
Marcel Bongers
Raad van Advies
RvC Rabobank Amsterdam
Endymion Struijs
Founding Partner
Emiel de Sévrèn Jacquet
Founding Partner
Marijn Brasik
HR Business Partner
Bekijk alle referenties
Op de hoogte blijven
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze cursussen, evenementen en artikelen.